Program


Pompeji Kiállítás - Kass Galéria

Pompeji Kiállítás - Kass Galéria

Grandiózus Pompei-kiállítással készül a Móra Ferenc Múzeum 2016-ra: a tárlaton több mint száz, a nápolyi múzeumból érkező műtárgyat mutatunk majd be a gladiátoroktól kezdve a politikán, a mindennapokon, a kereskedelmen, az erotikán át egészen magáig a 79-es katasztrófáig, amikor is a Vezúv kitörése miatt teljes egészében elpusztult Pompei városa.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 31. szombat

A Pompei-tárlatot három helyszínen láthatják majd az érdeklődők: a Móra Ferenc Múzeumban a mindennapi életet, a politikát, az öltözködést és magát a katasztrófát ismerhetik meg a látogatók. A Fekete ház középpontjában a gladiátorok és a harcászat áll majd, és itt egy 18 karikás teremben az ókori római erotika emlékeit is bemutatjuk, a Kass Galériában pedig a Vezúvot feldolgozó képzőművészeti alkotásokból nyílik tárlat. A több millió eurós biztosítási értékű kiállításon a nápolyi műtárgyak mellett az Aquincumi Múzeumból, a Magyar Nemzeti Múzeumból és a Savaria Megyei Hatókörű Városi Múzeumból is érkeznek értékes tárgyak a kiállításra.

A “Pompei – Élet és halál a Vezúv árnyékában” című kiállítás mindegyik helyszínét a 2016-os nyári Múzeumok Éjszakáján, június 25-én nyitjuk meg.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Szeretetkert - Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria

Szeretetkert a Klebelsberg Kultúrkúriában 04.27-én Schell Judittal, Mészáros Mátéval és Dr. Piczkó Katalinnal.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!